Yoghurt and Honey
June 23, 2017
20:30
Club Antre
Club Antre

Sweet and sour melodies from Greece and Turkey!

 

Vrijdag 23 juni belooft Club Antre u een ware ‘Egeïsche zee’ beleving : een Grieks en Turks gemeenschappelijk concert. Het smaakpalet dat Club Antre u deze avond voorschotelt geeft u gelegenheid overeenkomsten te ontdekken in de vaak opzwepende en dansbare en soms emotionele muziekstijl. Het repertoire wordt gebracht door een bont gezelschap van Musici uit Griekenland en Turkije. De avond wordt traditioneel afgesloten door DJ Volkan in de sfeer van de avond.

 

Club Antre is reeds twee jaar in Amsterdam Oost een begrip en heeft iedere editie (alweer de 12de editie ditmaal) nieuwe gasten. Deze avond start de line up met zangeres en ud speelster Çiğdem Okuyucu.
Het ensemble Klezmagic uit Amsterdam en het studentenorkest PHARIS uit Kalamata, Griekenland, (samen bestaande uit wel liefst 30 studenten!) betreden samen het podium in Club Antre. Deze twee groepen ontmoeten elkaar in juni in Amsterdam en in juli in Kalamata in het kader van een internationaal Erasmus uitwisselingsproject. Het huis-ensemble Tombaz is deze avond versterkt met twee geliefde gasten: Mehmet Polat op oud en Charis Laurijssen op bouzouki.
Kom luisteren en ervaren hoe muziek en de zee ons verbindt.

Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van twee jongerengroepen uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz die later op de avond het hoofdprogramma zullen verzorgen.
Opzwepende Balkan muziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten; met Club Antre is Amsterdam een uniek podium rijker.

Aanvang: 20.30 uur (deur open om 20.00 uur)

Locatie: La Caverna, boven restaurant Puerto Pata Negra, aan de Oostelijke Handelskade 999, Amsterdam

Toegang: Kaarten à €7,50 worden verkocht aan de deur, pinnen en reserveren niet mogelijk.

Kijk voor data en info op www.clubantre.nl en facebook.com/clubantreconcerts